onsdag, maj 01, 2013

Jag får väl be om ursäkt...

... för att jag mixtrar och ändrar och har mig med bloggen. Och så får jag väl hoppas att ni godtar den ursäkten ;-) Jag får inte till det, men det är kanske smällar man får ta när man är snål och bara vill ha gratisgrejer. Jag vill i alla fall inte göra det för svårt för ögat att läsa, jag har ju några läsare som är... till åren komna... :-D Den som vill kan känna sig träffad.

Med högre ålder kommer större glömska. Och jag glömde t ex att det var EFIT-dags idag. Jag vet att jag tänkte på det igår, och tänkte att "jomen det var en dag på helgen, det vet jag, så jag behöver inte kolla just nu". Och tänkte liksom inte på att idag är en heldgag. Så jag mindes rätt, men fel. Nåja, ni överlever nog.

Jag kanske ska återuppliva bekantskapen med några andra fotoutmaningar? Så att jag har fler saker att glömma bort ;-) Fototriss t ex, den var jag nog med i på den förra bloggens tid. Ett gäng år sedan alltså. Veckans tema är öppet. Spännande. Och veckans TisdagsTema kan jag lägga in direkt. Temat är nämligen passande nog eld. Och här är en del av "vår" Valborgsbrasa efter en timme eller så...
 
Valborg ja. Aftonen igår spenderades i Hammarlöv. Först med korvgrillning hemma hos Sandra och Kalle. Därefter åktes det vagn bakom traktor till byns brasa där vi sjöng sånger och umgicks innan flaket avgick tillbaka efter nån timme. En trevlig variant, kul initiativ av folket i byn.
Grillhörnan a.k.a gubbhörnan

Dags för avfärd! Simon verkar gilla't.

Jag, Sofie och Peter

 
Läääääskig bäck att åka över på skakigt traktorflak.
 
Slut för idag. Skolarbetet kallar!

1 kommentar:

Sofi sa...

skicka in kommentar här till dej!! fina bilder från valborg! :)

kul och träffa er alla och hoppas vi träffas snart igen :)

Kram Sofi

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...